Informatiemanagement

Er komt steeds meer informatie digitaal beschikbaar. Steeds meer informatie is ook gekoppeld aan een locatie. Door deze informatie te combineren ontstaat nieuwe kennis en geeft dit nieuwe inzichten. Anderzijds wordt het een steeds grotere uitdaging om uit het enorme aanbod van informatie de juiste data te halen. Wij helpen u bij de toegang tot de juiste data om deze vervolgens te analyseren en visualiseren.  waarbij proces, ict en organisatie met elkaar verbonden wordt.

Geon is onafhankelijk en daarom als geen ander in staat om samen met u de best passende oplossing voor uw vraag te vinden. Het is onze ervaring dat er meer uit de data en software te halen is dan u nu in huis heeft. Geon verbindt het proces, ICT en de (geo)organisatie samen.

Informatievoorziening is kritische succesfactor bedrijfsvoering

De informatievoorziening van uw organisatie is een kritisch onderdeel van de bedrijfsvoering. Als deze hapert, is er sprake van directe en zichtbare problemen. “De email ligt eruit”, “de server is gecrasht”; iedereen weet wat dit betekent. Op de lange termijn zijn onzichtbare haperingen echter misschien nog wel een groter probleem. Wij kunnen u helpen deze problemen op te lossen of zelfs te voorkomen.

Geon als partner

Wát is kwaliteit? Hoe bepaalt u dit en hoe behaalt u vervolgens het kwaliteitsniveau dat u nastreeft? Als het gaat om informatiebeheer, levert Geon u antwoorden op deze vragen. Ons perspectief is locatiegebonden informatie, maar onze blik is veel breder en bestrijkt alle primaire processen met een ruimtelijke component. Wij stellen ons niet op als leverancier, of zelfs als externe adviseur, maar als partner

 

Organisatie

 

Onze laatste nieuws

20sep
Geon goes international!
22aug
Waterveiligheid in beeld
12jul
Bijenhotels bij Geon

 

Geon op Twitter