image/svg+xml
image/svg+xml
meer doen met geo-data

Ben jij al GIS specialist?

In het voorjaar gaat onze zeer gewaardeerde opleiding GIS Specialist weer van start. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Geo-informatie is een onlosmakelijk onderdeel van de informatievoorziening bij overheden. Het speelt een belangrijke rol bij de uitvoering en ondersteuning van de primaire processen. Zo kan er bijvoorbeeld geen bestemmingsplan worden gemaakt zonder geo-informatie, of een openbare ruimte niet worden beheerd zonder geo-informatie en geen kaart kan worden gemaakt zonder geo-informatie.

Voor dit werk zijn GIS-specialisten nodig. Mensen die slim en gestructureerd de gegevens kunnen opslaan, beheren en distribueren. Mensen die gebruikers kunnen ondersteunen, nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen, kunnen ‘stoeien’ met de gegevens en vragen
van gebruikers kunnen vertalen in werkbare oplossingen.

Deze opleiding is geschikt voor CAD/GIS Specialisten bij (semi)-overheidsinstanties. Maar ook als u uw kennis wil verdiepen en daarbij vooral praktische kennis op wil doen, is deze opleiding heel geschikt. In 10 trainingsdagen worden de verschillende modules behandeld en uitgewerkt.

Uitgebreide informatie over de cursusinhoud vindt u hier.

Voor meer informatie, trainingsdata of aanmelding kunt u contact opnemen met Annemarije Mellema.