image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo

Technologie

Geo-technologie zien wij als een belangrijk onderdeel van onze organisatie adviezen. Onze adviezen staan immers niet op zichzelf maar raken altijd aan huidige of toekomstige technologie. We adviseren graag welke technologie voor u passend is op welk moment in de tijd of indien deze niet bestaat realiseren we een proof-of-concept zodat we richting een leverancier samen de juiste vragen kunnen stellen. Uw proces is leidend en technologie moet daarin ondersteunen en daarop aansluiten.

Ook binnen onze projecten passen we technologie frequent toe om processen te optimaliseren en te stroomlijnen. Vaak mist er net die ene schakel die het verschil betekent tussen een lange doorlooptijd of een efficiënte uitvoering!

Een voorbeeld is het koppelen van basisregistraties, een tijdsintensief karwei waar de meeste beheerapplicaties slecht op zijn ingericht. We proberen bestaande systemen aan
te vullen en niet om deze te vervangen.

Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een conversie tool ontwikkeld om de BAG mee uit te lezen en om te zetten naar gangbare formaten. De GML standaard heeft veel goeds gebracht als uitwissel standaard maar veel afnemers willen gewoon direct aan de slag. Een slim gebouwd en intuïtief werkend stukje techniek kan daar dan net het verschil maken!

We werken graag en veel met Open Source en Open Standaarden omdat we dan samen met u snel uit de startblokken komen. Ons aandachtsgebied gaat daarbij uit van traditionele werkplek tools en applicaties, web oplossingen en apps voor mobiele devices.