Geon is een onafhankelijk expertisebureau voor geo-informatie. Geon helpt organisaties bij het ordenen, beheren, en toepassen van ruimtelijke informatie. Wij dragen kennis over en lossen inrichtingsvraagstukken voor u op. Of het nu gaat om technische, inhoudelijke of organisatiekundige vragen, u bent bij Geon aan het juiste adres. Wij benaderen deze vraagstukken vanuit vier windrichtingen voor een succesvol resultaat: data, applicaties, processen en organisatie.

Geo-informatie verbetert uw processen. Om dit te realiseren helpen wij u met:

 • Informatiemanagement:
  Wij maken samen met u een scherpe analyse van uw behoefte en vertalen deze naar slimme oplossingen.
 • Datamanagement:
  Wij organiseren, analyseren en visualiseren uw data.
 • Technologie:
  Wij zorgen dat uw techniek antwoord geeft op uw vraag.
 • Architectuur:
  Wij zorgen dat u uw informatievoorziening als een geheel werkt en goed aansluit op uw bedrijfsvoering.
 • Kennisoverdracht:
  Wij geven u de juiste kennis om zelfstandig te kunnen werken.

De medewerkers van Geon ondersteunen u graag in de rol van regisseur, projectleider of adviseur. Maar altijd in samenwerking met uw eigen mensen. Want alleen zo kan uw organisatie na een project zelfstandig verder. Geon-adviseurs willen hun deskundigheid en ervaring graag met u delen. Ze motiveren, ze stimuleren, ze enthousiasmeren. Juist daarin maakt Geon het verschil.  U krijgt objectief en eerlijk advies. Want Geon is onafhankelijk van leveranciers.

Ten slotte. De medewerkers van Geon zijn mede-eigenaar van het bedrijf. Ze zijn daardoor extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. En omdat twee meer weten dan een, werken onze adviseurs praktisch altijd in teamverband.

 

Organisatie

 

Onze laatste nieuws

24jan
Ben jij al GIS specialist?
17jan
Nieuw Waterveiligheidsportaal
06dec
Een nieuw teamplan Geo-informatie met ondersteuning van Geon...

 

Geon op Twitter

 • GIS Specialist: Wil jij in staat zijn om geo-data gestructureerd op te slaan, te beheren, te bevragen en te visuali… https://t.co/OYBWJMlp8v24-01-2020 11:13:07
 • Waterveiligheid in beeld! Primaire waterkeringen zijn essentieel voor onze waterveiligheid. Deze moeten op orde zi… https://t.co/xAW7acH7ot30-08-2019 11:56:44
 • @AgBlanken Wij, van Geon, adviseren jou een: https://t.co/K3PbxFXaQZ30-08-2019 11:50:48