Samenwerking Loket31 en Geon bij ontwikkeling Way2GO

Geschreven door: Annemarije Mellema-Verkaik op 11 april 2017

Loket31 (onafhankelijke dienstverlener op het gebied van BAG-WOZ-Belastingen-Vastgoedinformatie) en Geon (onafhankelijk expertisebureau voor Geo-informatiemanagement) en hebben de krachten gebundeld bij de ontwikkeling van het product Way2GO.

Way2GO is een tool waarmee gemeenten en samenwerkingen geheel zelfstandig de inhoud en gebruiksoppervlakte kunnen berekenen. Deze berekening gebeurt op een uiterst nauwkeurige en betrouwbare wijze. Met Way2GO bepaalt u zelf het tempo waarin u de overgang wenst te maken. Way2GO is gebaseerd op de voorgeschreven meetinstructies en kan massaal of per object worden uitgevoerd. Het resultaat van de berekening geeft aan in hoeverre het resultaat binnen de voorgeschreven kwaliteitsnorm van zowel de BAG als de WOZ valt.

Geon beschikt over ruime kennis, expertise en tools op het gebied van o.a. Geo-informatie. Daarnaast beschikt Loket31 over ruime kennis en ervaring op het gebied van o.a. BAG en WOZ. Hierdoor ontstaat een zeer unieke combinatie van bedrijven die complementair aan elkaar zijn bij de ontwikkeling van Way2GO.

De samenwerking tussen Geon en Loket31 is niet nieuw. Ruim 80 gemeenten en belastingsamenwerkingen hebben bij de BAG-WOZ koppeling op een succesvolle wijze gebruik gemaakt van de tool en/of dienstverlening van Loket31 en Geon.

Meer informatie over Way2GO vindt u hier.

 

Geon op Twitter