Stilstand is achteruitgang!

Geschreven door: Annemarije Mellema-Verkaik op 8 februari 2019

Geon is voortgekomen uit de Hanzehogeschool Groningen. Kennisoverdracht zit dus in onze genen. Onze docenten dragen hun uitgebreide kennis en praktijkervaring daardoor moeiteloos aan u over. U kunt bij Geon als bestuurder, manager, coördinator of specialist een breed palet van trainingen, cursussen en vakopleidingen volgen.  Zo is onze opleiding GIS-specialist een zeer gewaarde opleiding die in maart weer van start gaat.  En is de basiscursus QGIS, waar de ins en outs van QGIS worden bijgebracht, momenteel een erg gewilde cursus.

Actueel en praktisch

U wordt bij alle opleidingen bijgepraat over de actuele ontwikkelingen in het werkveld en de toepassing daarvan in de eigen werkomgeving. U leert aan de hand van theorie, praktijkcases en opdrachten hoe u deze ontwikkelingen op waarde moet schatten en welke keuzes u heeft. In onze opleidingen is bovendien altijd veel ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor kunt u de uitdagingen uit uw eigen werk spiegelen aan de lesstof en ervaringen delen met uw vakgenoten. Wij stellen ons bij iedere opleiding ten doel om uw kennis en ervaring te verrijken en u van een tastbaar eindproduct te voorzien.

Opleidingen en cursussen van Geon hebben een enthousiaste en open sfeer. Je kan duidelijk merken dat er ervaring is bij het overbrengen van kennis. Ook dat is een echt vak!

 

De opleidingen vinden plaats in Groningen en worden verspreid over Nederland op centraal gelegen locaties aangeboden, maar kunnen desgewenst ook op locatie worden verzorgd. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

 

Geon op Twitter