image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo

Over Geon

Geon is in 1991 ontstaan vanuit de Hanzehogeschool Groningen. Eerst ter ondersteuning van het onderwijs, daarna voor (met name) overheden. En sommigen van ons zijn er al vanaf het begin bij geweest! Dat brengt heel wat ervaring met zich mee.

Daar waar de wereld van geo-informatie flink veranderd is, is Geon altijd een (klein) bedrijf gebleven met gemiddeld zo’n tien werknemers, in wisselende samenstellingen. Dat maakt het team hecht en persoonlijk, en we weten altijd waar de ander mee bezig is. We kunnen elkaar ondersteunen bij projecten en dat maakt het werken erg prettig. Ook zijn we veel op pad: op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag lopen we meestal rond bij onze projecten, om vervolgens op vrijdag met alle collega’s samen te komen op ons kantoor om ervaringen met elkaar te delen. En eens per jaar maken we met z’n allen een meerdaags tripje in binnen- of buitenland.

Om ons team divers te houden en om bijna-afgestudeerden een kans te geven op de arbeidsmarkt hebben we vaak stagiairs rondlopen bij Geon. Sommigen van hen beviel het zo goed, dat ze gelijk in dienst zijn gekomen bij Geon!

Ten slotte, de medewerkers van Geon zijn mede-eigenaar van het bedrijf. Zo is Geon voor een deel van ons allemaal!