image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo
Christian Breider
Adviseur

Als ‘Geotect’ ben ik altijd op zoek naar kansen om met geo-informatie uw werk slimmer, beter en leuker te maken. Mijn kracht is om uw vraag te vertalen naar de best passende oplossing. Daarbij hou ik alle relevante aspecten zo goed mogelijk in het oog. ‘Werken onder architectuur’ noem ik dat.

Sinds 1997 werk ik als adviseur bij Geon en heb op verschillende terreinen ruime ervaring opgedaan bij met name waterschappen en daarnaast gemeenten en provincies. Ik geloof dat je als organisatie moet beschikken over een goed geo-fundament. Wat mij betreft bestaat deze uit visie, goed gegevensmanagement, slimme tools en de juiste kennis. Vanuit dit fundament kunnen bedrijfsdoelen uitstekend worden bediend met de ‘kracht van de kaart’.

Ook in ketenprocessen speelt geo-informatie een steeds grotere rol. Waterbeheer en ruimtelijke ontwikkeling zijn thema’s waarin dit volop speelt. Ik ben zelf groot voorstander van open data en open standaarden en ben actief betrokken bij de ontwikkelingen op dit gebied. Hierin ligt mijns inziens de sleutel om informatie te laten stromen!

Ik ben enthousiast, creatief, gedreven, oplossingsgericht en een positief denker. Mijn passie voor geo-informatie vindt denk ik zijn oorsprong in mijn voorliefde voor de natuur. Noorwegen en de Franse alpen behoren tot mijn favoriete vakantiebestemmingen. Er zijn verschillende takken van sport waarin ik mijn energie kwijt kan, zoals tennis, voetbal en skiën.