image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo
Gerlof de Haan

Na afronding van mijn studie en een korte carrière in de wereld van de Wet WOZ, ben ik al sinds 1996 een echte “Geon’er”. Geon is voor mij meer dan een werkgever. Het is ook een beetje “familie”.

In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot een complete adviseur met kennis van de toegevoegde waarde van de toepassing van geo-informatie in beleids- en werkprocessen. Organisaties helpen bij het slimmer, leuker en effectiever maken van het werk door het gebruik van geo-informatie geeft me positieve energie.

Moeilijke dossiers maak ik me snel eigen. Relevante zaken haal ik er snel uit. Daardoor kan ik ingewikkelde materie terugbrengen tot begrijpbare en beslisbare brokken. Dat komt van pas bij adviestrajecten en projecten. Ik ben daarnaast in staat om mijn visie en kennis op een heldere en toegankelijke wijze over te dragen op anderen.

Als adviseur ben ik duidelijk, stevig en tegelijkertijd flexibel. Ik sta open voor argumenten en discussie. Draagvlak vind ik minstens zo belangrijk als “gelijk hebben”.
Ik hanteer een mensgerichte en coachende stijl. Verwacht van mij geen harde aanpak, maar reken wel op eerlijke en opbouwende feedback. Ik werk graag op basis van wederzijds respect met mensen aan concrete oplossingen. Meer een procesbegeleider dan een projectleider. Respect en humor vind ik heel belangrijk.

Ik leef volgens het motto: ‘Ontspanning door  inspanning’. Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Mijn jaren als topsporter liggen inmiddels wel achter me, maar ik ben nog wel elke week actief. Daarnaast besteed ik ook passief veel tijd aan sport, als supporter en bestuurslid van de grootste korfbalvereniging van het Noorden.  Ik kan trouwens ook heel erg genieten van een goed boek of een goede film.