image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo
Jetske Evenhuis
Adviseur

Het werken met geo-informatie is een interdisciplinaire aangelegenheid. Het organiseren en optimaliseren van deze informatie leidt tot nieuwe inzichten binnen een omvangrijk scala van vakgebieden. Nieuwe inzichten voor opdrachtgevers en betrokken partijen, maar ook voor mij persoonlijk. Elke keer weet het mijn blik te verruimen.  

Tijdens de opleiding Landschapsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde ik een cursus betreft het gebruik van Geografische Informatie Systemen (GIS). Omdat ik al snel merkte dat de mogelijkheden van GIS eindeloos zijn, heb ik mij verder verdiept in de toepassing van geo-informatie.  

Ik besloot op zoek te gaan naar een baan waarbij ik meer van dit vak zou leren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een baan niet alleen moet aansluiten bij wat je geleerd hebt, maar ook bij wat je wílt leren. Deze visie wordt gedeeld door Geon en ik kreeg de kans om als trainee aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik werkzaam als adviseur. Mijn belangrijkste streven binnen deze rol is om iedere dag nieuwe inzichten mee te brengen naar de volgende en te delen met anderen.