image/svg+xml
image/svg+xml
Haal het beste uit geo
Marije Kootstra
Adviseur
Expertises
  • Geo-adviseur
  • Omgevingswet

Tijdens mijn studie Master Geographical Information Management and Application kwam ik voor het eerst in aanraking met Geografische Informatiesystemen. Zo leerde ik met behulp van geo-analyses inzichten te creëren en mijn onderzoeksresultaten op een krachtige manier te visualiseren. In mijn vrije tijd paste ik dit toe als studentenadviseur. Mijn eerste stappen in het geo-werkveld waren gezet, nu was ik toe aan een grotere uitdaging.

In 2018 kreeg ik de kans om stage te lopen bij Geon. Tijdens mijn stage heb ik mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen door me onder andere te verdiepen in project management en data interoperabiliteit. Maar bovenal heb ik in deze periode kennis gemaakt met de mensen binnen de organisaties. Hierdoor heb ik een frisse en open kijk op het geo-werkveld ontwikkeld. Daarnaast ben ik bekwaam met GIS op zowel het technische als het organisatorische vlak. Na de afronding van mijn opleiding ben ik als adviseur bij Geon in dienst gekomen. Met veel enthousiasme leer ik elke dag over de actuele vraagstukken in ons werkveld.

Mijn enthousiasme voor GIS uit zich niet alleen op werk maar ook in de rest van mijn leven. Zo heb ik met veel plezier evenementen georganiseerd voor studenten in het geo-werkveld en combineer ik mijn creativiteit en mijn interesse voor cartografie door kunstzinnige kaarten te maken voor aan de muur.