Geon

Introductie

Home » Opleidingen

Opleidingen

Geon is voortgekomen uit de Hanzehogeschool Groningen. Kennisoverdracht zit dus in onze genen. Onze experts dragen hun uitgebreide kennis en praktijkervaring daardoor moeiteloos aan u over. U kunt bij Geon als bestuurder, manager, coördinator of specialist een breed palet van trainingen, cursussen en vakopleidingen volgen.

Opleidingen en cursussen van Geon hebben een enthousiaste en open sfeer. Je kan duidelijk merken dat er ervaring is bij het overbrengen van kennis. Ook dat is een echt vak!Cursist na het volgen van onze GIS voor management cursus

Actueel en praktisch

U wordt bij alle opleidingen bijgepraat over de actuele ontwikkelingen in het werkveld en de toepassing daarvan in de eigen werkomgeving. U leert aan de hand van theorie, praktijkcases en opdrachten hoe u deze ontwikkelingen op waarde moet schatten en welke keuzes u heeft. Daarvoor zijn onze opleidingen veelal modulair opgebouwd. Wij stellen ons bij iedere opleiding ten doel om uw kennis en ervaring te verrijken en u na afronding van een tastbaar eindproduct te voorzien.

Ik weet er meer van!

Geon experts zijn ervaren vakexperts en kunnen uren over hun vak praten. U wordt er echt wijzer van. Bel of mail me gerust als u meer wilt weten!
Communicatie
Annemarije Mellema - Verkaik